Proiecte finalizate

program Cursuri de prim ajutor-foto ilustratie

Cursuri de prim ajutor în şcoli

Organizarea de cursuri de prim ajutor pentru invatatorii din clasele primare ale orasului Sibiu.

Foto ilustratie Program Finalizat Analize Gratuite

Analize gratuite copiilor din Ilimbav

În iunie 2016, în parteneriat cu Asociaţia Arca lui Anca şi Grupul Polisano, am oferit unui grup de 45 copii din satul Ilimbav de pe Valea Hârtibaciului, un set complet de analize. Majoritatea copiilor nu fuseseră niciodată la medic, iar demersul nostru constituie un prim pas în facilitatea accesului acestora la sănătate. Copilaşii din Ilimbav ne-au impresionat prin curajul lor şi bucuria de a primi atenţie şi îngrijiri. Dorim să extindem acest program şi în alte sate din zona defavorizată a Văii Hârtibaciului.

Cadouri Sf Neculai

Cadouri de Sfântul Neculai la Spitalul de Pediatrie Sibiu

În parteneriat cu Crucea Roşie Sibiu, am oferit pachete cu mici cadouri tuturor copiilor internaţi la Spitalul de Pedatrie Sibiu pe 6 decembrie 2015. Voluntarii Crucii Roşii au organizat apoi jocuri interactive, spre amuzamentul copilaşilor internaţi.

Centrul de Plasament Orlat

Un televizor oferit Centrului de Plasament din Orlat

În decembrie 2015, la iniţiativa şi cu sprijinul salariaţilor Spitalului European Polisano din Sibiu, am oferit un televizor Centrului de Plasament din Orlat, judeţul Sibiu. Copiii din Centru s-au bucurat de acest cadou pe care şi-l doreau de mult timp, iar noi le-am promis că vom reveni în vizită la ei.