FUNDAŢIA POLISANO

Lansarea Fundației Polisano în 2015

Cocktailul organizat în aprilie 2016 în cinstea medicilor parteneri și a susținătorilor.

Cu toate că este un proiect mai vechi, lansarea oficială a Fundaţiei Polisano a avut loc în decembrie 2015, în Sala Oglinzilor a Forumului German din Sibiu. La lansare au fost prezenţi primarul al Sibiului, doamna Astrid Fodor, reprezentanţi ai instituţiilor publice locale (Consiliu Judeţean, ISU, Universitatea Lucian Blaga, etc), medici, precum şi asociaţii şi cluburi profesionale (Clubul Francofon de Afaceri, Clubul German de Afaceri, Rotary, Lions, şi manageri de întreprinderi).

La sfârşitul lunii aprilie 2016, cu ajutorul a două echipe medicale partenere din Suedia şi Anglia, au fost salvate 5 vieţi de copilaşi cu malformaţii cardiace grave. Fundaţia Polisano a acoperit toate costurile, iar partenerilor, medici şi sponsori, li s-au înmânat diplome de onoare, cu ocazia unei seri festive.Medicii din străinătate au fost impresionaţi de poveştile copiilor şi au promis că revin periodic la Sibiu pentru a trata alte cazuri grave.

« 2 de 148 »
 MG 2012