Cum ajut

donation of life - give a heart to baby

Cu toţii suntem sensibili la suferinţa de lângă noi şi am dori sa-i ajutăm pe ceilalţi, dar de multe ori nu mergem până la capăt. Multiplele solicitări la care suntem supuşi, dar şi propriile probleme, ne împiedică să ne ducem la bun sfârşit intenţiile şi creează un zid de protecţie împotriva celorlalţi. Dincolo de acest zid, la Fundaţia Polisano întâlnim oameni pentru care sprijinul nostru este singura speranţă. Aceşti oameni nu sunt doar liste de aşteptare, ci persoane suferinde, de multe ori copii, care aşteaptă din partea noastră telefonul salvator. Poţi contribui şi tu, oricât de puţin, să le dai o şansă la viaţă. Trebuie doar să vrei.

Persoane fizice

Directionează 2% din impozitul pe venit către Fundația Polisano! Puțin din timpul tău poate salva vieți

Voluntari

Dacă dorești să contribui la realizarea proiectelor noastre, contactează-ne sau trimite un mesaj la adresa fundatia@polisano.ro.

Persoane juridice

Directionează 20% din impozitul pe profit, fără cheltuieli suplimentare, către Fundația Polisano! Nu presupune un efort financiar suplimentar, ci doar o redirecționare spre o cauză nobilă a unor bani pe care i-ați plăti oricum sub formă de impozit către stat. Gestul tău poate salvă vieți.

NOI TE PUTEM AJUTA!